Skip links

Diana IONIȚĂ

Despre mine

Arta îmi dă prilejul de a pune pe hârtie ceea ce am în suflet. Înconjurată de pensule și creioane dintotdeauna, continui să explorez tehnici și maniere de a reda gânduri, stări, emoții. Fiecare tehnică are expresia ei, iar pentru mine este o adevărată bucurie să o găsesc pe cea potrivită în funcție de tema abordată.

De-a lungul timpului, am urmat cursuri de pictură și design pentru a experimenta diferitele stiluri și tehnici de desen. Astfel, am ajuns astăzi să compun ilustrații ce pornesc de la 2 teme foarte dragi mie: compozițiile urbane și portretele stilizate. Cele 2 teme își subordonează de asemenea câteva iterații de stil și tehnică.

Compozițiile urbane vor reprezenta mereu o tema foarte dragă mie, întrucât ele exprimă cadrul în care se desfășoară viața. În teatru, decorul spune povestea dinainte ca actorii să rostească prima replică. Fascinația pentru clădiri și viața urbană mă va însoți oriunde voi merge, reprezentând un subiect de suflet în ilustrațiile mele.

Portretele stilizate captează esența personajului pe care îl ilustrez. Fiecare desen întruchipează acea valoare unică ce spune povestea din spatele portretului. Culorile, liniile și compozițiile alese contribuie la nașterea acestor metafore ascunse.

Astfel, arta mea este construită în jurul emoției unui cadru, unui personaj, unui vis. Scopul este imortalizarea idealului într-un desen de poveste.

About InArtArena - Capturing Emotions and Stories Through Art

Fii la curent…

Apreciem clienții noștri și rămânem constant în legătură prin canalele noastre media. Alătură-te nouă și vezi mai multe noutăți pe canalele Facebook sau Instagram InArtArena.

This website uses cookies to improve your web experience.